10. jan.´07: Safari-tur til Nairobi National park.

10. jan.´07 Safari-tur i Nairobi National park. Flot impala...

10. jan.´07 Safari-tur i Nairobi National Park. Med det nye zoom-kamera kunne vi indfange dette "monster"... Er glad for at vi ikke var for tæt på!! Men, vi var dog til fods!!

2 x "linie-akvavitter"...

Første gorilla vi så... MEGET tæt på... Og MEGET stor... (HJÆLP!)

Her ses vores Exodus-lastbil, som var vores hjem i 14 dage. Om natten slog vi telt op, og her ses Lisbeth i gang med at hjælpe med opvasken...

Rilla og Torben Nørslund. P.t. bosat i Kampala, Uganda...

Og små babyer så vi også...

AAAARGGGHHH.... Og de ville have at Lisbeth skulle sætte sig i grøften og tisse ved siden af sådan en fyr... HJÆLP!! (Angola Long-horn cattle)

20. jan ´07: Vi boede på en skøn camp ved Nilens udspring, og Lisbeth tog den i en stålwire på 700 m over Nilen...

Hele turgruppen: Marcus fra Skotland, Russel fra England, Peter og jeg, Sarah og Joachim fra Schweiz, DJ vores chauffør, Leo vores kok, Edith fra England samt Heath(yderst til højre) vore turguide.

Et billede af vores "landkort" og vores tur fra Nairobi gennem Uganda til Gorillaerne i Rwanda... Og så retur...


I januar 2007 rejste vi godt 14 dage til Kenya, Uganda og Rwanda på Gorilla safari. Vi rejste med Exodus ( Engelsk firma som Lisbeth før har rejst med) og på primitiv facon. Dvs. bag på ladet af en lastbil. Højdepunktet var absolut, at vi var MEGET heldige med at se gorillaer. - Tror faktisk ikke at vi kunne være mere heldige, da vi havde en hel time i midten af en flok gorillaer!! ( De lod os dog ikke blive så de tog fejl af hvem der var hvem da vi skulle hjem....hi-hi...😉) Derudover var det skønt at vi fik en dag sammen med Rilla og Torben Nørslund. Lisbeth har boet hos Rilla og Torben i mere end 7 mdr. af sit liv, - mens de boede i Zimbabwe. De 7 mdr. med masser af oplevelser samt det at være en del af Rilla og Torbens hverdag glemmer man aldrig... Det er nogle mennesker man kommer til at savne, - og derfor var det SÅ godt at vi kunne have en dag sammen med dem 🙂
Turen varede fra d. 9. jan. - 24. jan. ´07.

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE