Præsentation af Enevoldgaards fjordheste
Plageskue 2. maj 2009

Ellegaards Tjilli fik følgende bedømmelse
Type:           7
Kropsform:   7   
Fundament:   6
Bevægelse:   7

Dvs. helhedskarakteren 7 - og oprangeret som nr. 1 ud af 2. Desværre blev det ikke til nogen finaleplads i denne omgang - men vi kommer igen en anden gang ;-)
                     

Tjilli som 2 års på plageskuet ;-)
Plageskue 3. maj 2008
Ellegaards Tjilli fik følgende karakterer:
type            8
Kropsform   7
Fundament   7
Bevægelse   8
Dvs. helhedskarakteren 8. Hun blev nr. 1 ud af 2 1-års hoppeplage.  Mønstringen gik knap så fint - der fik hun 38 point ud af 50 mulige. Vi fik dog "topkarakterer" for hestens velplejethed og optømming samt mønstrerens påklædning og optræden, - det andet skal vi arbejde lidt med 😀 I finalen blev hun oprangeret som nr. 13 - og på skuet var der ca. 60 deltagende 1 og 2-års plage. En dejlig dag, og ejeren er tilfreds med bedømmelsen 🙂
Ellegaards Tjilli

Ellegaards Tjilli
Født 17. juni 2007
F: Giblings Ajs
MF: Halskovs Vulkan

Tjilli er opdrættet hos Henriette Ellegaard og Carsten Hindsgaul i Dømmestrup.

Nedenstående billede er af Tjilli og Ellegaards Tori fra Fyns Følskue for Ponyracer d. 25. august ´07. Her opnåede Tjilli fløjpladsen i sit hold, og bedømmelsen var:
8 i type, kropsform, fundament samt bevægelse, så helhedsbedømmelsen landede også på et 8-tal. Og... Det er jo ikke så dårligt ;-)

Tjilli og Tori klar til at gå i ringen - de er da skønne ;-)
Tjilli - endelig ankom hun til Enevoldgaard

D. 29. jan. ´07 ankom Tjilli. Hun startede med et par døgn i boks  ved siden afSigu, - for at de skulle vænne sig til hinanden. Men, den 1. jan. kom de ned i løsdriftsstalden, - og det går faktisk godt. Sigu er lidt hård ved hende ind imellem, men hun klarer det fint. Foder spiser hun også nu, - det kneb lidt med det de første par dage. Men, får hun det hun kan lide ( dvs. hestefoder og gulerødder) så kan hun godt gå til "makronerne" 😀

Her ses Ellegaards Tjilli som er et hoppeføl fra d. 17. juni ´07. Hun er netop ankommet til Enevoldgaard d. 1. jan. ´08 efter LAAAANG tids venten ;-) Dette er så hendes første dag i løsdriftsstalden sammen med Sigu... Og selv om han er lidt hård ved hende, så ser det ud til at de kan enes... Det er jo ikke nemt at være den lille ved siden af Sigu som jo er lidt af en tyksak!!
Sigu (-Også kaldet Sigge!)

Sigu
Født 29. maj 1991
F: Gnist
MF: Horskjær Eid

Sigu er opdrættet hos Margit Christensen, og jeg købte ham fra Pia Jespersen, Sandager da han var 4 år. Han har kun været hyggehest, da han har stået hos mine forældre i de år jeg har boet i København og på Nordfyn. Men, ind imellem kan vi stadig tage en hyggetur til stranden eller over markerne, - og selv om han er stor, så kan det godt gå stærkt!

Et billede af Sigu fra sept. ´08. Han er jo ved at være en ældre vallak, men endnu kan det ikke mærkes på ham.
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE