Rigshospitalet 8.-12- marts 2010

Sara på hjemmebane inden turen til "Riget"

Sara og Peter på tur på børneafdelingen... Meget farverig og hyggelig afdeling. Der var bamser overalt!

Så skulle hun i bad aftenen inden operationen.

Iklædt rigshospitalets "fangedragt"... Og klar på operation!

Pyyhhh hvor bliver man skæv... Lige inden hun skulle på operationsbordet. Hun var SÅ "høj"... sad og grinede fjoget af sin mor!

Vores lille guldklump ligger og vågner op efter op. 2½ time tog det fra vi forlod hende... Og det var GODT at have hende tilbage!

Lige vågnet - men ikke helt frisk.

Og en tur over til far... Læberne var lidt tørre og hævede efter operationen.

I denne legebil sad Sara resten af tiden på hospitalet... Nej, det passer ikke, men den var næsten limet til hendes bagdel!

Fredag kom Peter og hentede os hjem... DEJLIGT!

Hjemme i de vante rammer - og manchetterne accepteres fuldt ud! (Det er for at hun ikke kan tage fingrene i munden!)

Dejligt at være hjemme ved sin John Deere med sin nye bamse Thea (som hun fik på operationsgangen!)

Så blev det tid til at få lavet Sara´s ganespalte. Vi mødte op på "Riget" d. 8. marts, og første dag gik med samtaler med læge, narkoselæge, sygeplejerske m.m. Selv om Sara var lidt forkølet, så fik hun "go" til at blive opereret. Men, om eftermiddagen kom kirurgen forbi, og så begyndte hun pludselig at hoste... Og da hun havde hostet et par gange mens vi lige talte med ham, så blev han lidt opmærksom på det, og hvis det blev værre, så ville han ikke operere hende næste morgen.... Pyyhhhhhh... Tiden gik langsomt til næste morgen, men HELDIGVIS tog de hende alligevel. Tilsidst havde de godt nok måtte suge hendes bronchier pga. slim og "snot"... Og hun blev sat på antibiotika efterfølgende, men det var en STOR lettelse da hun blev kørt ned til operation. Det beroligende hun fik inden gjorde hende "skide skæv", - og det var lidt morsomt at se. Ellers gik det hele bare SÅ fint, og 2½ time efter at vi forlod hende, kom hun op på børneafdelingen til opvågning. Hun tog det SÅ flot de næste par dage, men derefter er reaktionen også kommet... Hun har meget svært ved at sove, og hun må jo helst ikke skrige for meget, da der kan være risiko for at ganen springer op. Derfor har vi lige nu droppet alle vores principper, - hun har fået lov at falde i søvn foran fjernsynet, og hun sover i vores seng.... Men, det er ikke så holdbart i længden, for hun sover MEGET uroligt, og det holder så mig vågen. Men, på et tidspunkt må vi jo kæmpe for at få hende i egen seng igen, - men lige nu skal hun ikke være ked af det og utryg, - synes at hun har klaret alt andet SÅ flot!!
Hun går med manchetter på armene de næste 14 dage,  og det accepterer hun også fuldt ud. Maden skal også være moset, så det gør at jeg må tænke lidt kreativt!! Men, alt i alt har hun være VERDENS SEJESTE PIGE.... Og det må søvnen må vi tage senere!
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE